I CONCURS DE DIBUIX VIU SA

Aquest curs 2014-1015, Viu sa hem volgut engegar un projecte amb les escoles del nostre municipi, contribuint així  a crear una dinàmica de participació i col•laboració entre els nens i nenes. El tema escollit és “Els diables encendraires fan 20 anys”. Ens agradaria poder perpetuar aquest concurs i fomentar el sentiment de pertinença i arrelament al nostre poble, per això la temàtica d’aquest, sempre estarà relacionada amb un tema d’actualitat  del nostre entorn o proper als alumnes.

Aquest any, en podran gaudir els alumnes de 1r a 4rt de primària de totes les escoles de Les Franqueses. Aquestes, seran les encarregades de la distribució de les làmines i de la recollida d’aquestes. La data límit d’entrega serà el 7 de novembre.

Es donaran 2 primers premis, un per a 1r i 2n de primària i un altre per a 3r i 4rt,  en forma d’un val de 60€ per a bescanviar per material escolar o llibres, 2 segons premis de 40€ també a bescanviar i, un taller d’educació nutricional per implementar hàbits saludables entre els alumnes. El taller està valorat en 180€. En gaudirà el curs on pertanyi l’alumne  que obtingui el 1r premi. A més a més, els dibuixos dels dos primers premis seran la postal de Nadal 2014 del centre Viu sa.

Us deixem les bases del concurs. No dubteu en contactar amb nosaltres per a més informació.

Us animem a tots a participar-hi!

Concurs de dibuix Viu sa

Comments are closed.